Ugrás a tartalomra

Jogállamiságot ígér Saša Janković (videó)

2017.03.09
13:54
Nem ígérem, hogy azonnal helyre hozom a gazdaságot, és azt sem, hogy gazdag befektetőket csábítok majd az országba, de a jogállamiságot visszaállítom - mondta el Mladenovacon Saša Janković
Nem ígérem, hogy azonnal helyre hozom a gazdaságot, és azt sem, hogy gazdag befektetőket csábítok majd az országba, de a jogállamiságot visszaállítom - mondta el Mladenovacon Saša Janković. A volt polgári jogvédő kifejtette, megválasztása után kizárólag az államfői teendőkre összpontosítana. Semmiképp sem szeretné összemosni az államfői és a kormányfői tisztséget - fogalmazott Janković. Saša Janković, államfőjelölt: „Nem szeretnék mindenes lenni. Én államfő szeretnék lenni, hogy valaki más lehessen a miniszterelnök, egy harmadik személy pedig miniszter. Egy negyedik személy szőlőtermesztő, egy ötödik pedig hentes. Én nem lennék jobb hentes egy hentestől. Nem tudok többet a tőkéről, mint egy szőlész. Nem tudok olyan jó lekvárt készíteni, amilyen az önök pincéjükben van. Pálinkát sem, mert azt önök tudják. Önök jobb házigazdák a saját házukban, mint én. Én azonban azt tudom, hogy mi az állam.”



elnökjelölt
Saša Janković
Mladenovac

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.