Ugrás a tartalomra

Johannes Hahn: Szerbia a megfelelő úton halad az EU tagság felé

2017.06.12
13:51
Szerbia a megfelelő úton halad az európai uniós tagság felé, hamarosan pedig új tárgyalási fejezetek nyílnak meg az ország előtt - jelentette ki Johannes Hahn, az Európai Unió bővítési biztosa
Szerbia a megfelelő úton halad az európai uniós tagság felé, hamarosan pedig új tárgyalási fejezetek nyílnak meg az ország előtt - jelentette ki Johannes Hahn, az Európai Unió bővítési biztosa. Hozzátette, Brüsszel érdeke az, hogy a Balkán országai csatlakozzanak az Unióhoz, továbbá, hogy a régió fejlődjön az elkövetkező időszakban. A koszovói választásokról szólva elmondta, hogy Brüsszel, mint a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd koordinálója az új koszovói hatalommal is folytatja az együttműködést. (Tanjug, fotó: archívum)
Szerbia
Európai Unió
Johannes Hahn
EU-tagság

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.