Ugrás a tartalomra
TANJUG/ZORAN ZESTIC/bs

Joksimović és Szijjártó: Magyarország Szerbia stratégiai partnere az EU felé vezető úton

2022.02.07
14:49
2022.02.07
16:06
Forrás
Tanjug
Belgrádba látogatott Szijjártó Péter.

Szerbia európai uniós csatlakozásáról, a kétoldalú kapcsolatokról, valamint az unió nyugat-balkáni bővítési politikájának végrehajtása szempontjából fontos kérdésekről egyeztetett ma Jadranka Joksimović, Szerbia európai integrációs minisztere és Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Belgrádban.

Joksimović rámutatott: Szerbia nagyra értékeli Magyarország stratégiai elkötelezettségét az új módszertan következetes alkalmazását illetően a csatlakozási tárgyalásokon, elsősorban a hitelesség és kiszámíthatóság elvének megfelelően.

Jadranka Joksimović
Szijjártó Péter
Belgrád
integráció

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű