Ugrás a tartalomra
TANJUG/Strahinja Aćimović

Joksimović: Szerbia emberséget mutatott

2021.05.03
22:24
2021.05.03
22:30
Forrás
Vajdasági RTV
Szerbia megmutatta emberségét, együttműködési szándékát az elmúlt időszakban az egész régió irányába, és ezek olyan valódi értékek, amelyek iránt az Európai Unió is elkötelezett - jelentette ki Jadranka Joksimović.

 A szerb eurointegrációs miniszter a belgrádi Batut Közegészségügyi Intézetben tett látogatást Várhelyi Olivér uniós bővítési biztossal. Köszönetet mondott a diplomatának, mert Szerbiát népszerűsíti uniós körökben, és beszámol az ország erőfeszítéseiről, mert tavaly lehetővé tette, hogy a fel nem használt eszközöket az IPA-projektekből átirányítsák lélegeztetőgépek és egészségügyi felszerelés vásárlására, továbbá, mert oltásra buzdította az embereket.

Jadranka Joksimovic
Batut

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.