Ugrás a tartalomra

„Jóval a választások előtt be kell fejeződnie a szerbiai pártok párbeszédének”

2021.04.19
13:06
2021.04.19
13:24
Forrás
Vajdaság Ma
Elég időnek kell maradnia a változtatások végrehajtására a választási folyamatban - hangsúlyozta az Európai Parlament közvetítői csapatának tagja elmondta,

Tanja Fajon európai parlamenti képviselő, aki a konzultációban az Európai Parlament közvetítői csapatának egyik tagja elmondta: a szerbiai pártok közötti párbeszédnek jóval a választások előtt be kell fejeződnie. A párbeszéd a politikai kultúra és a politikai ellenfelek közötti demokratikus diskurzus fejlesztésére összpontosít, és megkönnyíti a hatalmi többség és az ellenzék közötti párbeszédet a választásokkal kapcsolatos kérdésekben.

Azért fontos, hogy konzultációk első köre május végéig befejeződjön mindenkivel Szerbiában, hogy elég idő maradjon a szükséges törvényi és egyéb változtatások végrehajtására a választási folyamatban - emelte ki a képviselő.

Tanja Fajon

Most

15:19, Frissítve: 17:11

Az intermodális áruszállításról tanácskoztak Újvidéken

Az intermodális áruszállítás jelenlegi helyzetéről és a fejlesztési lehetőségeiről tanácskoztak Újvidéken. Ennek lényege, hogy az árukat egy rakodási egységként, külön kezelés nélkül, különböző szállítási módokkal juttatják el a kívánt helyre.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.