Ugrás a tartalomra
Tanjug/STA/ Tamino Petelinsek

„Jóval a választások előtt be kell fejeződnie a szerbiai pártok párbeszédének”

2021.04.19
13:06
2021.04.19
13:24
Forrás
Vajdaság Ma
Elég időnek kell maradnia a változtatások végrehajtására a választási folyamatban - hangsúlyozta az Európai Parlament közvetítői csapatának tagja elmondta,

Tanja Fajon európai parlamenti képviselő, aki a konzultációban az Európai Parlament közvetítői csapatának egyik tagja elmondta: a szerbiai pártok közötti párbeszédnek jóval a választások előtt be kell fejeződnie. A párbeszéd a politikai kultúra és a politikai ellenfelek közötti demokratikus diskurzus fejlesztésére összpontosít, és megkönnyíti a hatalmi többség és az ellenzék közötti párbeszédet a választásokkal kapcsolatos kérdésekben.

Azért fontos, hogy konzultációk első köre május végéig befejeződjön mindenkivel Szerbiában, hogy elég idő maradjon a szükséges törvényi és egyéb változtatások végrehajtására a választási folyamatban - emelte ki a képviselő.

Tanja Fajon

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.