Ugrás a tartalomra

Juhász Bálint: Biztosítjuk művelődési egyesületeink zavartalan működését

2023.03.03
12:52
2023.11.26
14:25
Forrás
Facebook
Idén is biztosítjuk művelődési egyesületeink zavartalan működését önkormányzati forrásból - fogalmazott Juhász Bálint Facebook-bejegyzésében.

A kishegyesi KKT elnöke kiemelte, a hagyományok megértésén és megélésén túl, kiemelkedő közösségformáló szerepük miatt fontosak közösségünk számára. Szakembereink több tíz szakkörben mintegy kétszáz gyermekkel és további száz felnőttel dolgoznak folyamatosan, akik a néptánc, a népi ének, a népzene, a komolyzene, a versmondás, a színjátszás, a rajz, valamint a gölöncsérkedés területén próbálhatják ki magukat - hangsúlyozta a politikus.

művelődés
művelődési egyesület
önkormányzat

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.