Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelić

Júniusban kezdik a Belgrád-Szarajevó autóút Kozma és Racsa közötti szakaszának építését

2019-03-19
17:01
Forrás
Szerbiai RTV
A Belgrád-Bijeljina-Szarajevó autópálya Kozma és Racsa közötti szakaszának kiépítése valószínűleg június második felében kezdődhet meg - nyilatkozta Aleksandar Vučić.

A szerb államfő ma Milorad Dodikkal, Bosznia-Hercegovina Elnökségének soros elnökével egyeztetett aktuális kérdésekről és az együttműködésről. Vučić azt üzente, Szerbia segíteni szeretne a beruházások serkentésében. A start-up támogatásokra Szerbia már befizetett 500 ezer eurót és még ugyanennyit szán erre a célra. A szerb elnök kijelentette, reméli, hogy hamarosan eljut Banja Lukába, ahol elbeszélgetne a pályakezdő kisvállalkozókkal. Vučić hozzátette: Szerbia több mint 8 millió 400 ezer eurót fektet be a Boszniai Szerb Köztársaság és Bosznia-Hercegovina községeinek projektjeibe. Pénzt biztosítanak óvodák építésére, egészségházak, tanintézmények és kultúrotthonok felújítására is.

Aleksandar Vučić
Milorad Dodik

Most

22:43, Frissítve: 22:48

Ezüstérmes a kardozó Szatmári András

A budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság csütörtöki fináléjában a dél-koreai Oh Szang Uk 15-12-re győzött, ezzel övé lett az aranyérem.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.