Ugrás a tartalomra

Jurić: Szavazzák meg a törvénymódosítást!

2019.04.26
21:34
2022.07.01
14:02
Forrás
Vajma
Felszólította a szerb parlament képviselőit Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapítvány alapítója, hogy szavazzák meg a büntető törvénykönyv módosításának és kiegészítésének tervezetét.

A törvénykönyv módosításai között szerepel, hogy a gyerekek és a terhes nők gyilkosai tényleges életfogytiglani börtönbüntetést kapjanak, a szabadon bocsátás lehetősége nélkül. Nela Kuburović szerb igazságügyi miniszter kijelentette, arra számít, hogy a büntető törvénykönyv módosítása, amely előirányozza az életfogytiglani börtönbüntetést a legsúlyosabb bűncselekmények elkövetői számára, májusban kerül parlament elé.

Tijana Jurić Alapítvány
életfogytiglan
Igor Jurić

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.