Ugrás a tartalomra

Kadri Veseli: Koszovó egységes, nem létezik északi és déli része és elképzelhetetlen a felosztása

2018-08-10
11:50
Forrás
Szerbiai RTV
Koszovó felosztása és a határ módosítása nem témája a brüsszeli Belgrád-Pristina párbeszédnek, és nem is lesz az. Ezt mondta a koszovói parlament elnöke.

Kadri Veseli a Koha Ditore lapnak nyilatkozva aláhúzta: Koszovó egységes, nem létezik északi és déli része és elképzelhetetlen a felosztása. Veseli hozzátette: Pristina folytatja a tárgyalásokat Belgráddal. Ennek végeredménye pedig az lesz, hogy a szerbek elismerik Koszovó függetlenségét és az ENSZ tagjává válik - magyarázta az albán politikus.

Kadri Veseli
Koszovó

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.