Ugrás a tartalomra

Kampánycsend van

2018.11.02
12:30
2024.03.19
08:42
Forrás
Vajdasági RTV, Magyar Szó
Kampánycsend van Szerbiában a vasárnapi nemzeti tanácsi választások előtt. A Köztársasági Választási Bizottság közölte, hogy a hazaiakon kívül nemzetközi megfigyelők is lesznek.

A külügyminisztérium jóváhagyta, hogy megfigyelőket küldjön az EBESZ-misszió, az Európai Unió delegációja, valamint a brit, a horvát, az amerikai, a szlovák, a német és az ukrán nagykövetség.

A magyar külön választói névjegyzékben 129.328 név szerepel. Voksolni lehet az értesítő cédula nélkül is. Mindenki vigye magával a személyazonossági igazolványát vagy az útlevelét. Lejárt érvényességű személyi igazolvánnyal akkor lehet szavazni, ha a polgár csatolja ehhez a Belügyminisztérium igazolását az új igazolvány elkészítésének a kérvényezéséről.

kampánycsend

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.