Ugrás a tartalomra

Karanténra kötelezi a brit kormány a Magyarországról és Portugáliából Angliába utazókat

2020.09.10
19:42
2020.09.10
20:20
Forrás
MTI
Ez azt jelenti, hogy ezt a két országot leveszik a karanténkötelezettség alól mentesített országok listájáról.

A döntés szombattól érvényes. A hírt a brit közlekedési minisztérium jelentette be. A karanténkötelezettség két hét elkülönítést jelent. A brit kormány júliusban állította össze azoknak az országoknak a listáját, amelyekből karanténkötelezettség nélkül lehet beutazni Angliába. Erre a listára azok az országok kerülhettek fel, amelyekből London megítélése szerint alacsony a koronavírus-fertőzés behurcolásának veszélye. A mentességi listán eredetileg 59 ország szerepelt, köztük Magyarország is, de a brit kormány azóta többet is levett erről a listáról, köztük legutóbb Csehországot és Svájcot.

karantén
brit
Portugália
Anglia
utazó

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
07:26, Frissítve: 07:33

Válaszcsapás érkezhet Izrael részéről Irán ellen

Hétfő délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra. Ezt az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke is megerősítette.

Népszerű