Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Kaszárnyába látogatott Igor Mirović

2019-11-08
18:06
Forrás
Közlemény
Kevés olyan tisztelettel kimondható szó létezik, mint amilyen a katonaság - véli Igor Mirović.

A tartományi kormány elnöke ezt az újvidéki Jugovićevo kaszárnyában tett látogatása során mondta a szárazföldi haderő első dandárjának napja alkalmából. Szerbia katonasága folyamatosan fejlődik és egyre modernebb felszereléssel rendelkezik, ezen belül az újvidéki részleg is - tette hozzá Mirović. Szervezett, motivált és erős katonaságot szeretnénk, amely képes ellenállni bármilyen agressziónak és fenyegetésnek - mondta a politikus.

Igor Mirović
kaszárnya
Újvidék

Most

11:25, Frissítve: 11:31

Kiütéses győzelemmel tért vissza a TSC

Magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a topolyai TSC az ivanjicai Javor Matis együttese ellen. A kék-fehérek biztosan tartják a tabella negyedik helyét a szerbiai labdarúgó Szuperligában.
08:27

WHO: Dél-Amerika az új gócpont

Meghaladta a 6 millió 267 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban. A halálos áldozatok száma több mint 373 ezer, 2,8 millióan pedig már legyőzték a kórt.
07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.