Ugrás a tartalomra

KDNP: A gazdaság erősödése nyomán fejlődhet az egységes magyarság

2018.11.16
19:01
2024.03.19
08:43
Forrás
MTI
A magyar gazdaság teljesítménye lehetővé teszi, hogy a magyarság határokon átívelően erősödjön - mondta Juhász Hajnalka, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője mai sajtótájékoztatóján

Mint mondta, jelenleg is zajlik a Magyar Állandó Értekezlet , amely "az egyetemes magyarság szempontjából a legfontosabb stratégiai testület". Hozzátette: Közép-Európa most Európában a legfontosabb gazdaságilag stabil térség, a magyar gazdaság teljesítménye növekvő pályára állt és az öt százalékos növekedést is meghaladja, ez pedig lehetővé teszi, hogy az egységes magyarság is erősödjön. A külhoni magyarság támogatásával Magyarország is erősödik, a külhoni magyar családok, vállalkozások támogatása Magyarországot is erősebbé teszi - mondta.

KDNP
Juhász Hajnalka

Most

13:32, Frissítve: 16:18

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.