Ugrás a tartalomra
Facebook/Pásztor Bálint

Kérdezne a miniszterelnöktől, Pásztor Bálint tolmácsolja a kérdését

2021-01-27
17:09
2021-01-27
17:19
Forrás
Pannon RTV
Tegye föl kérdését a szerb miniszterelnöknek az illegális migránsokról és a határnyitásról, én pedig fölteszem a parlament ülésén - írja Facebook-oldalán dr. Pásztor Bálint.

A VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője arra buzdítja az embereket, hogy bejegyzése alatt kommentben fogalmazzák meg azokat a kérdéseket, amelyre választ várnak. A csütörtök délig kommentben megfogalmazott kérdéseket dr. Pásztor Bálint 16 órától teszi fel a köztársasági parlamentben. A képviselőház ügyrendje értelmében minden hónap utolsó csütörtökjén 16 és 19 óra között van lehetősége a képviselőknek kérdést intézni a szerb kormány tagjaihoz.

Dr. Pásztor Bálint
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 14:44

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.