Ugrás a tartalomra
Facebook/Dr. Pásztor Bálint

Kerekes József államtitkár lett a Pénzügyminisztériumban

2020.12.17
16:10
Forrás
Facebook/Dr. Pásztor Bálint
A VMSZ-nek összesen hét államtitkára van a szerb kormányban.

A mai naptól fogva a magyarittabéi Kerekes József személyében a Pénzügyminisztériumban is van államtitkárunk - ezt írta közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti frakcióvezetője. Hozzáteszi, amikor november 13-án aláírták a koalíciós szerződést, azt kérték a köztársasági elnöktől, hogy a Pénzügyminisztériumban is lehessen a vajdasági magyarságnak államtitkára. Korábban soha nem volt - szögezte le.

Mint írja, Kerekes József 30 éves, szakmailag felkészült, elkötelezett fiatalember. Az lesz a feladata, hogy minél gyorsabban átlássa a pénzügyi rendszert, és kövesse, segítse a projektek megvalósítását - részletezte dr. Pásztor Bálint.

Hozzátette, a mai nappal kialakult a végleges lista, így Lálity Urbán Emese az építési minisztérium, Vicsek Annamária az oktatási minisztérium, Juhász Attila a mezőgazdasági minisztérium, Nyilas Mihály az Igazságügyi Minisztérium, Vickó Ferenc az Egészségügyi Minisztérium, Jaksa Róbert a környezetvédelmi tárca, Kerekes József pedig a Pénzügyminisztérium államtitkára a VMSZ színeiben.

A párt 9 tagú köztársasági parlamenti frakciójával kiegészülve teljessé vált belgrádi csapatunk - írta a VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője.

Kerekes József
pénzügyminisztérium
államtitkár
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű