Ugrás a tartalomra

Készen áll tárgyalni a Vajdaság pénzeléséről szóló törvényről a szerb pénzügyminiszter

2017.12.10
17:47
2024.03.19
08:32
Forrás
Tanjug
A miniszter azonban hozzátette, ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, az is szükségeltetik, hogy ezt valaki politikailag releváns témának tartsa.

Készen áll tárgyalni Vajdaság Autonóm Tartomány pénzeléséről szóló törvényről Dušan Vujović szerb pénzügyminiszter, arról a jogszabályról, amely – szavai szerint – minden részletre és árnyalatra kiterjedő jogi keretet jelentene, és amelyet ő “szakmabeliként és közgazdászként is szeretne látni”. Szavai szerint, a minisztérium felkínálhatná “a regionális fejlődéssel és egyéb, meglévő elvekkel összhangban, amely nem csak azt eredményezhetné, hogy elfogadjanak egy ilyen törvényt, hanem azt is, hogy alkalmazni kezdjék”.

Vajdaság Autonóm Tartomány
Dušan Vujović
szerb pénzügyminiszter
pénzelés
törvény

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.