Ugrás a tartalomra

Készül az akcióterv

2012.10.17
08:48
A szerbiai kormány integrációs irodája tíz napon belül terjesztheti a kormány elé az európai integráció folytatásáról szóló akcióterv javaslatát
A szerbiai kormány integrációs irodája tíz napon belül terjesztheti a kormány elé az európai integráció folytatásáról szóló akcióterv javaslatát. Az iroda jelenleg még elemzi az Európai Bizottság Szerbiára vonatkozó jelentését. A dokumentumban lévő ajánlásokból készít akciótervet, amit a kormány elé terjeszt elfogadásra. Ezt megelőzően azonban a minisztereket és szakértőket tömörítő Országos Koordinációs Testület vitatja meg, mi az, ami az új jelentésig, azaz a jövő év szeptemberéig reálisan megvalósítható. Miután a kormány is elfogadja, irányadó dokumentumként szolgál az integrációs folyamatban érintett minisztereknek és testületeknek.
EU
integráció
akcióterv

Most

13:59, Frissítve: 14:26

Az amerikai nagykövettel tárgyalt dr. Pásztor Bálint

A vajdasági magyarság helyzetéről és lehetőségeiről is szó esett Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Christopher Hill, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete közös megbeszélésén, Szabadkán.

Népszerű