Ugrás a tartalomra

„Kicsi a valószínűsége annak, hogy Szerbia 2025-ben az Európai Unió tagjává válik”

2019.03.03
08:04
2024.03.19
08:34
Forrás
Szabad Európa Rádió, 021.rs
A Szabad Európa Rádiónak Nikola Burazer, a Modern Politika Központ elnevezésű civil szervezet programigazgatója nyilatkozott.

A csatlakozás lassú folyamatának oka szerinte a jelenlegi szerbiai helyzet és a problémák, amelyekkel az EU-nak szembesülnie kell. Szerbia már több mint öt éve tárgyal az uniós tagságról, de még a csatlakozási fejezetek felét sem nyitották meg a számára, és egyébként sem a megnyitásuk, hanem a sikeres bezárásuk a lényeges - részletezte a szakember.

Európai Unió
csatlakozás

Most

11:14, Frissítve: 11:21

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nem csak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.