Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Kiengedték a kórházból Aleksandar Vučićot

2019-11-18
08:45
2020-02-28
16:56
Forrás
Tanjug
Kijött a kórházból Aleksandar Vučic szerb elnök, akit pénteken szív- és érrendszeri problémák miatt szállítottak kórházba.

Kiengedték a kórházból Aleksandar Vučićot, állapota stabil - írja a Tanjug hírügynökség. A szerb államfőt két napig vizsgálták a belgrádi Katonai Orvosi Akadémián, miután pénteken rosszul lett, és szív- valamint érrendszeri panaszokkal vitték a kórházba. Két napig figyelték az állapotát.

A 49 éves Vučić korábban magas vérnyomással küzdött. Állapota most stabil, orvosai azonban pihenésre intették. A szerb államfő a közösségi médiában köszönte meg az orvosok segítségét, és közölte, ma már munkába is áll. Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter a múlt hét végén a sajtónak elmondta, hogy az államfő életveszélyes állapotban került be a kórházba, az orvosok azonban stabilizálták az állapotát.

Aleksandar Vučić
kórház

Most

19:02, Frissítve: 19:10

Sok a migráns a határ menti településeken

Szerbiában nincsenek karanténban a migránsok. Egyre többen torlódnak fel a szerb-magyar határszakaszon, elsősorban Észak-Bácskában. Egyre többször kerülnek egymással is összetűzésbe.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.