Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Kiengedték a kórházból Aleksandar Vučićot

2019-11-18
08:45
2019-11-18
11:10
Forrás
Tanjug
Kijött a kórházból Aleksandar Vučic szerb elnök, akit pénteken szív- és érrendszeri problémák miatt szállítottak kórházba.

Kiengedték a kórházból Aleksandar Vučićot, állapota stabil - írja a Tanjug hírügynökség. A szerb államfőt két napig vizsgálták a belgrádi Katonai Orvosi Akadémián, miután pénteken rosszul lett, és szív- valamint érrendszeri panaszokkal vitték a kórházba. Két napig figyelték az állapotát.

A 49 éves Vučić korábban magas vérnyomással küzdött. Állapota most stabil, orvosai azonban pihenésre intették. A szerb államfő a közösségi médiában köszönte meg az orvosok segítségét, és közölte, ma már munkába is áll. Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter a múlt hét végén a sajtónak elmondta, hogy az államfő életveszélyes állapotban került be a kórházba, az orvosok azonban stabilizálták az állapotát.

Aleksandar Vučić

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.