Ugrás a tartalomra

Kihallgatták Haradinajt, egyelőre nincs döntés a kiadatásáról

2017.02.01
12:54
Franciaországban kihallgatták Ramush Haradinajt, az eljárás még fél óráig sem tartott - írja a B92
Franciaországban kihallgatták Ramush Haradinajt, az eljárás még fél óráig sem tartott - írja a B92. A Koszovó Jövőjéért Szövetség párt vezetőjét, volt koszovói miniszterelnököt január elején tartóztatták le szerb elfogatóparancs alapján. Szerbia már hivatalosan is kérte Ramush Haradinaj kiadatását, akit háborús bűnökkel vádol. Sajtóinformációk szerint jövő héten születik döntés az egykori koszovói kormányfő további sorsáról. Kiadhatják Szerbiának vagy a hágai Nemzetközi Törvényszéknek is, de ugyancsak a lehetőségek között szerepel, hogy szabadon engedik. (B92, fotó: Tanjug)
kihallgatás
Haradinaj

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.