Ugrás a tartalomra

Kihirdette a Magyar Összefogás listáját a Köztársasági Választási Bizottság

2022.09.13
19:06
2022.09.13
19:46
Forrás
Pannon RTV
A magyar nemzeti tanácsi választások szavazólapján első helyen szerepel.

Kihirdette a Magyar Összefogás listáját a Köztársasági Választási Bizottság kedden. A listavezető Fremond Árpád okleveles osztálytanító, a VMSZ alelnöke. Szerbiában November 13-án tartják a nemzeti tanácsi választásokat. A képviselők megbízatása 4 évre szól.

Összesen 5032-en támogatták aláírásukkal a Magyar Összefogás listájának indulását a novemberi nemzeti tanácsi választásokon. A lista 35 nevet tartalmaz. Mások mellett Kabók Erika és Gusztony András újságírók, Lajkó Szilvia agrármérnök, Tóth Ramóna magyar nyelv és irodalom szakos tanár, Lovas Ildikó író és Bonifárt Noémi közgazdász is szerepelnek a listán.

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke az aláírások átadását követően elmondta: a következő hetekben összegzik és elszámolnak az elmúlt évek teljesítményével, valamint ismertetni fogják a következő időszakra vonatkozó feladatokat, terveket.

Magyar Összefogás
Köztársasági Választási Bizottság

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.