Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kihirdették a Magyar Összefogás listáját

2018-08-25
08:11
2018-09-24
17:11
Forrás
www.rik.parlament.gov.rs
Kihirdette a Köztársasági Választási Bizottság a Vajdasági Magyar Szövetség által támogatott Magyar Összefogás elnevezésű listát - olvasható a bizottság honlapján.

Az erről szóló döntést tegnapi ülésükön hozták meg a tagok. Október 19-e a határidő esetleges további választási listák leadására, a nemzeti tanácsi szavazást pedig november 4-én tartják.

Magyar Összefogás
Nemzeti tanácsi választások 2018

Most

13:34, Frissítve: 13:47

A vihar aratott Ludason

Tart a múlt heti viharkárok felszámolása Ludason. Az erős széllökések és a csapadék leginkább a mezőgazdaságban, ezen belül is a kukoricaföldeken jelentett nagy veszteségeket.
10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.
08:54, Frissítve: 10:30

Hurrikán érkezik a Bermuda-szigetekhez

Helyi idő szerint ma este érintheti a térséget. Az amerikai hurrikánkutató központ közleménye szerint a 3-as fokozatú hurrikán széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 185 kilométeres sebességet.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.