Ugrás a tartalomra

Kihirdették a VMSZ szabadkai választási listáját

2020.05.19
14:16
2020.05.21
11:16
Forrás
Közlemény
Kihirdette a Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai választási listáját a városi választási bizottság. A VMSZ a 4-es sorszámot kapta. A listavezető Pásztor Bálint, a VMSZ alelnöke.

A párt teljes, 67 nevet tartalmazó listát adott át tegnap. Második helyen szerepel Kern Imre építésügyi államtitkár, őt követi Nágel János jogász, majd Lovas Ildikó József Attila-díjas író. Horvát Tímea, Szabadka jelenlegi alpolgármestere a lista ötödik helyén szerepel. Szabadkán eddig 5 listát hirdettek ki, egyes szám alatt a haladókat, kettes alatt a radikálisokat, hármas szám alatt pedig az Orosz Párt listáját. A VMSZ listája ahogy elhangzott, a négyes számot kapta. A Szerbiai Szocialista Párt lett az ötös.

Vajdasági Magyar Szövetség
Választások 2020

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.