Ugrás a tartalomra

Kína érdeklődik a vajdasági befektetések iránt

2019.03.12
14:54
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Igor Mirović a tartományi kormány elnöke fogadta a kínai Hopej tartomány küldöttségét. A kínai küldöttség vezetője Cseng Lei, Hopej tartomány külügyi irodájának főigazgató-helyettese.

A találkozón megvitatták a Vajdaságban rejlő gazdasági lehetőségeket, illetve konkrét együttműködésről is szó esett az egészségügy és a mezőgazdaság terén.

Mirović tartományi kormányelnök bemutatta Vajdaság gazdasági potenciáljait, és elmondta, a két ország jó gazdasági kapcsolatai megfelelő alapot teremtenek a közös projektekre.

A kínai tartományból jelezték, érdekeltek a vajdasági befektetések iránt. Cseng Lei megköszönte Igor Mirovićnak, hogy támogatták a karlócai gimnáziumban megnyitott Konfuciusz központot, melynek célja a kínai nyelv és kultúra népszerűsítése és oktatása.

Vajdaság
Kína
Igor Mirović

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű