Ugrás a tartalomra
FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP

Kína új szerbiai nagykövetét fogadta a tartományi kormány elnöke

2019-03-14
13:59
2019-03-14
14:07
Forrás
Pannon RTV
Igor Mirović kijelentette, a tartományi kormány elkötelezett a kínai tartományokkal való együttműködésben, mivel ez a kulcs a két ország közötti stratégiai partnerség javítása szempontjából.

Fogadta ma Kína újonnan kinevezett szerbiai nagykövetét Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke. Mirović és Chen Bo a megbeszélésen értékelték Szerbia és Kína együttműködésének elmúlt három évét, illetve arról tárgyaltak, hogyan javíthatnák a két ország kapcsolatát.

Fotó: Tanjug/ Jaroslav Pap

Kína
nagykövet
Igor Mirović

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű