Ugrás a tartalomra
FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP

Kína új szerbiai nagykövetét fogadta a tartományi kormány elnöke

2019-03-14
13:59
2019-03-14
14:07
Forrás
Pannon RTV
Igor Mirović kijelentette, a tartományi kormány elkötelezett a kínai tartományokkal való együttműködésben, mivel ez a kulcs a két ország közötti stratégiai partnerség javítása szempontjából.

Fogadta ma Kína újonnan kinevezett szerbiai nagykövetét Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke. Mirović és Chen Bo a megbeszélésen értékelték Szerbia és Kína együttműködésének elmúlt három évét, illetve arról tárgyaltak, hogyan javíthatnák a két ország kapcsolatát.

Fotó: Tanjug/ Jaroslav Pap

Kína
nagykövet
Igor Mirović

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.