Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Kínai ipari és kereskedelmi küldöttséggel tárgyalt Aleksandar Vučić

2019-06-03
15:09
2020-02-28
18:12
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő elégedettségét fejezte ki azért, hogy a kínai befektetők Szerbiában sikeres üzleti tevékenységet folytatnak.

További befektetésre szólította fel a távol-keleti beruházókat, kiemelve, hogy a szerb kormány reformfolyamatai bizonyítottan jó eredményeket hoznak, biztonságos befektetési környezetet biztosítanak.

A kínai küldöttség érdeklődését fejezte ki további szerbiai beruházások iránt, különösen a mezőgazdaság és az egészségügy területén.

kínai
kereskedelmi
ipari
küldöttség
Aleksandar Vučić

Most

14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.
13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.