Ugrás a tartalomra
Tartományi Képviselőház

A kínai Népi Kongresszus küldöttségét fogadta Pásztor István

2019-05-24
20:02
2019-05-24
20:08
Forrás
közlemény
A kínai Népi Kongresszus küldöttségét fogadta Újvidéken Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke.

Fotó: Tartományi Képviselőház

A felek egyebek között Kína és Szerbia kapcsolatairól, Kína Vajdaságot is érintő befektetéseiről, illetve a nemzeti kisebbségek helyzetéről tárgyaltak. A találkozón részt vettek még Damir Zobenica és Snežana Sedlar, a Tartományi Képviselőház alelnökei, valamint Nikola Banjac, a Tartományi Képviselőház főtitkára is. A felek egyetértettek abban, hogy számos kiaknázatlan lehetőség van még a kínai-szerb viszonyrendszerben, azonban az elmúlt időszakban a két fél kapcsolatai folyamatosan fejlődnek.

kínai
Népi Kongresszus
küldöttség
Pásztor István
Tartományi Képviselőház

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.