Ugrás a tartalomra

Kiváló a szerb és a magyar rendőrség együttműködése

2019.07.23
16:45
2024.03.19
08:34
Forrás
Pannon RTV
Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter Budapesten Pintér Sándor hivatali kollégájával tárgyalt a két ország rendőrsége együttműködésének további javításáról.

Az eddigi közös munkát rendkívül sikeresnek nevezte a két belügyminiszter. A megbeszélésen szó volt Szerbia európai integrációs útjáról is. A szerb belügyminiszter megköszönte Magyarország támogatását.

A magyar belügyminiszter, kiemelte a szerb és a magyar rendőrség kitűnő együttműködését a szervezett bűnözés, az illegális bevándorlás és más bűntények felderítése terén. Pintér Sándor hozzátette, a szerb belügyminiszterrel a határok átjárhatóságának kérdéséről is beszéltek, és ennek érdekében még magasabb szintre emelik a két ország együttműködését a gyorsabb és biztonságosabb határátkelés érdekében.

rendőrség
Belügyminisztérium

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.