Ugrás a tartalomra

Kókai Mernyák Melinda Topolya polgármestere

2012.06.28
17:21
Sikerült tisztázni a politikai erőviszonyokat a topolyai Községi Képviselő-testületben
Sikerült tisztázni a politikai erőviszonyokat a topolyai Községi Képviselő-testületben. A tanácsnokok titkos szavazáson ismét a VMSZ-es Fazekas Róbertet választották meg a testület elnökének. Topolya község polgármestere a szintén VMSZ-es Kókai Mernyák Melinda lett. Szerdán a hírek arról szóltak, hogy megrekedtek Topolyán a koalíciós tárgyalások. Azonban csütörtök reggelre sikerült megegyezésre jutniuk a községben versengő pártoknak. Kókai Mernyák Melinda községi polgármesteri jelölését 10 képviselő nem támogatta, 28-an viszont bizalmat szavaztak a jelöltnek. „Azt ígérhetem, és az az első üzenetem is, hogy mindent meg fogok azért tenni, hogy mind jobban felvirágoztassuk Topolyát, és hogy mindenki otthon érezze magát a községben, hogy a fiatalok itt maradjanak” – mondta Topolya új polgármestere, Kókai Mernyák Melinda. httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EVhRary9Gq8 A polgármester-helyettes a Demokrata Párt topolyai listavezetője, Tóth Ferenc lett. A tüdőgyógyász szakorvos elsősorban az egészségügy fejlesztéséért szeretne síkra szállni megbízatása idején. A topolyai Községi Képviselő-testület régi-új elnöke, Fazekas Róbert azt tartja a koalíciós tárgyalások legnagyobb sikerének, hogy mind a községi elnök, mind a Községi Képviselő-testület elnöke VMSZ-es politikus lett.
Topolya
kkt
Fazekas Róbert

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
07:26, Frissítve: 07:33

Válaszcsapás érkezhet Izrael részéről Irán ellen

Hétfő délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra. Ezt az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke is megerősítette.

Népszerű