Ugrás a tartalomra

Kolinda Grabar-Kitarović fogadta a szerb eltűnt személyekkel foglalkozó egyesületek képviselőt

2018.02.23
22:10
Forrás
Tanjug
A találkozóra azután került sor, hogy Aleksandar Vučić szerb elnök a múlt héten megegyezett a horvát államfővel, hogy szorosabb együttműködést alakítanak ki az eltűntek ügyének felderítése érdekében.

Grabar-Kitarović a találkozó után elmondta, hogy a családoknak joguk van megtudni mi történt a szeretteikkel. A horvát államfő arról biztosította a szervezetek képviselőit, hogy Horvátország mindent megtesz a kérdés megoldásának érdekében. A megbeszélésen hangsúlyozták, hogy az összes illetékes szervezet összehangolt munkájára van szükség. A felek a találkozó után kiemelték, hogy az elkövetkező hónapok nagy előrelépést hozhatnak.

Vučić a múlt héten Belgrádban fogadta a horvát eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó szervezeteket és biztosította őket arról, hogy a szerb katonaság átadja az 1991-ben eltűnt horvát katonákra vonatkozó adatokat nekik.

Kolinda Grabar-Kitarović

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű