Ugrás a tartalomra

A költségvetés nő, a natalitás csökken...

2018.03.16
23:11
2024.03.19
08:33
Forrás
Tanjug
A szerbiai költségvetés harmadik éve jegyez többletet - jelentette ki pénteken Aleksandar Vučić, s hozzátette, hogy ilyen a második világháború óta nem történt.

Az államfő szerint a dolgok mindenképp jó irányba haladnak, ám aggasztó a natalitás csökkenése országunkban. Minden nap 107 lakost veszít el Szerbia, így minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk a népszaporulat növelése érdekében - hangsúlyozta Aleksandar Vučić Prokupljéban, ahol bejelentette, hogy szombaton bemutatják a natalitás serkentésére irányuló új kormányprogramot.

Aleksandar Vučić
szerb kormányfő
költségvetés
natalitás

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.