Ugrás a tartalomra
RIK

A RIK nem számol a rendkívüli parlamenti választásokkal

2017-11-14
19:32
Forrás
Blic
A szerbiai Köztársasági Választási Bizottság elfogadta a 2018-ra vonatkozó pénzügyi tervét.

Nem tervez külön összeget az esetleges rendkívüli parlamenti választások lebonyolítására a jövő évi költségvetésében a szerbiai Köztársasági Választási Bizottság. A testület elfogadta a 2018-ra vonatkozó pénzügyi tervét, és ebben nem szerepel ez a tétel. Ha mégis le kellene bonyolítani az előrehozott voksolást, akkor arra a pénzt az állami költségvetés tartalékaikból kellene biztosítani. Amit azonban tervszerűen megszervez a Köztársasági Választási Bizottság, az a nemzeti tanácsok tagjainak soron következő megválasztása. 

rendkívüli parlamenti választás
szerbia
költségvetés

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő