Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Könnyebb lesz, ha átlépjük a 2 és félmilliót

2021.05.15
09:29
2021.05.15
11:52
Forrás
Szerbiai RTV
Amennyiben eléri a 2,5 milliót a mindkét dózissal beoltottak száma, jobb lesz a járványügyi helyzet, amikor pedig átlépi a 2,8 milliót ez a szám, akkor már közel állunk majd a teljes biztonsághoz - jelentette ki a szerb elnök.

Péntek este a Prva TV műsorában Aleksandar Vučić elmondta, novembertől már az újabb oltási folyamatra kell majd koncentrálni. Szavai szerint a folyamatos immunizáció tulajdonképpen a gazdasági növekedést jelenti.

Több mint 1 700 000-en már mindkét koronavírus elleni oltóanyagot felvették Szerbiában.

Nebojša Stefanović jelenlegi szerb védelmi miniszter, és a Szerb Haladó Párt alelnöke feltételezett szervezett bűnözői szervekhez való kötődése kapcsán Vučić azt mondta, nincs információja arról, hogy Stefanović részt vett volna ilyesmiben. Arra a kérdésre, hogy Stefanović marad-e a pártban az elkövetkező időszakban, Vučić azt válaszolta, hogy ez csak tőle függ. Leszögezte, eszébe sem jutna hajtóvadászatot folytatni valaki ellen a párton belül, mindenkire ugyanazon szabályok érvényesek - szögezte le a szerb államfő, és a Szerb Haladó Párt elnöke.

beoltott
Szerbia
Aleksandar Vučić

Most

13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.
10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű