Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Könnyebb lesz, ha átlépjük a 2 és félmilliót

2021.05.15
09:29
2021.05.15
11:52
Forrás
Szerbiai RTV
Amennyiben eléri a 2,5 milliót a mindkét dózissal beoltottak száma, jobb lesz a járványügyi helyzet, amikor pedig átlépi a 2,8 milliót ez a szám, akkor már közel állunk majd a teljes biztonsághoz - jelentette ki a szerb elnök.

Péntek este a Prva TV műsorában Aleksandar Vučić elmondta, novembertől már az újabb oltási folyamatra kell majd koncentrálni. Szavai szerint a folyamatos immunizáció tulajdonképpen a gazdasági növekedést jelenti.

Több mint 1 700 000-en már mindkét koronavírus elleni oltóanyagot felvették Szerbiában.

Nebojša Stefanović jelenlegi szerb védelmi miniszter, és a Szerb Haladó Párt alelnöke feltételezett szervezett bűnözői szervekhez való kötődése kapcsán Vučić azt mondta, nincs információja arról, hogy Stefanović részt vett volna ilyesmiben. Arra a kérdésre, hogy Stefanović marad-e a pártban az elkövetkező időszakban, Vučić azt válaszolta, hogy ez csak tőle függ. Leszögezte, eszébe sem jutna hajtóvadászatot folytatni valaki ellen a párton belül, mindenkire ugyanazon szabályok érvényesek - szögezte le a szerb államfő, és a Szerb Haladó Párt elnöke.

beoltott
Szerbia
Aleksandar Vučić

Most

15:18

Megújulunk

Nézzék a folytatásban is a Pannon Televíziót, ugyanis az ősz folyamán számos újdonsággal jelentkezünk még a nézőknek.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.