Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Könnyebb lesz, ha átlépjük a 2 és félmilliót

2021.05.15
09:29
2021.05.15
11:52
Forrás
Szerbiai RTV
Amennyiben eléri a 2,5 milliót a mindkét dózissal beoltottak száma, jobb lesz a járványügyi helyzet, amikor pedig átlépi a 2,8 milliót ez a szám, akkor már közel állunk majd a teljes biztonsághoz - jelentette ki a szerb elnök.

Péntek este a Prva TV műsorában Aleksandar Vučić elmondta, novembertől már az újabb oltási folyamatra kell majd koncentrálni. Szavai szerint a folyamatos immunizáció tulajdonképpen a gazdasági növekedést jelenti.

Több mint 1 700 000-en már mindkét koronavírus elleni oltóanyagot felvették Szerbiában.

Nebojša Stefanović jelenlegi szerb védelmi miniszter, és a Szerb Haladó Párt alelnöke feltételezett szervezett bűnözői szervekhez való kötődése kapcsán Vučić azt mondta, nincs információja arról, hogy Stefanović részt vett volna ilyesmiben. Arra a kérdésre, hogy Stefanović marad-e a pártban az elkövetkező időszakban, Vučić azt válaszolta, hogy ez csak tőle függ. Leszögezte, eszébe sem jutna hajtóvadászatot folytatni valaki ellen a párton belül, mindenkire ugyanazon szabályok érvényesek - szögezte le a szerb államfő, és a Szerb Haladó Párt elnöke.

beoltott
Szerbia
Aleksandar Vučić

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.