Ugrás a tartalomra

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

2022.07.01
10:48
2022.07.01
10:55
Forrás
Pannon RTV
Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

A Külügyi Bizottság tagjaként bejegyzésében azt írja, a módosítások nélkül megnehezedne a vasúti teherforgalom a gyorsvasúti vágányok felújítási munkálatainak ideje alatt, ugyanis augusztus elsejétől teljes forgalmi szüneteltetést terveznek. A módosítások a veszélyes áruk szállítására és a horgosi vasúti határátkelőhelyen történő fitoszanitáris ellenőrzésre vonatkoznak - írja Kovács Elvira bejegyzésében.

Kovács Elvira
Külügyi Bizottság
határellenőrzés

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.