Ugrás a tartalomra

Konstruktív volt a szerb–török–bosnyák találkozó

2018.01.30
12:48
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
A találkozó egyik fő célja a balkáni népek közötti béke és stabilitás megőrzésének segítése volt.

Átfogó és konstruktív volt a hétfői háromoldalú isztambuli találkozó, amelyen Aleksandar Vučić szerb államfő, Recep Tayyip Erdogan török elnök és Bakir Izetbegović, a háromtagú boszniai államelnökség bosnyák tagja vett részt - nyilatkozta Ibrahim Kalin, a török elnöki hivatal szóvivője. A találkozó egyik fő célja a balkáni népek közötti béke és stabilitás megőrzésének segítése volt, hangsúlyozta Kalin. Elmondása szerint az ülésen megvitatták a politikai, gazdasági és társadalmi kapcsolatokat, valamint az országok közötti beruházásokat és közös projekteket, amelyeket a Balkánon szeretnének megvalósítani. Törökország továbbra is fejleszteni és erősíteni fogja a kapcsolatot a Balkán országaival, elsősorban Szerbiával és Bosznia-Hercegovinával - tette hozzá a szóvivő. 

Aleksandar Vučić
Isztambul
szerb
bosnyák
török

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.