Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Kórházba került Aleksandar Vučić

2019-11-16
08:45
2019-11-16
19:25
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučić kardiovaszkuláris problémák miatt került kórházba - írja a Tanjug.

A szerb elnök főtitkársága szombaton reggel közölte, hogy Aleksandar Vučićot péntek délután a belgrádi Katonai Orvosi Akadémiára szállították szív- és érrendszeri problémák miatt. Sajtóinformációk szerint állapota stabil. Korábban már lehetett arról olvasni az újságokban, hogy az államfőnek magas a vérnyomása, ám most első ízben közölték hivatalosan, hogy a politikus szív- és érrendszeri problémákkal küzd. Suzana Vasiljević a szerb államfő tanácsadója elmondta, hogy csupán elővigyázatosságból van az elnök még mindig a kórházban, orvosi felügyelet alatt.

Aleksandar Vučić
kórház
Katonai Orvosi Akadémia
Belgrád
szív- és az érrendszeri betegségek

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.