Ugrás a tartalomra

Kormányalakítási konzultációk hétfőn, késő délután

2017.06.05
20:17
A késő délutáni órákban Aleksandar Vučić folytatta konzultációit a parlamentbe jutott választási listák képviselőivel
A késő délutáni órákban Aleksandar Vučić folytatta konzultációit a parlamentbe jutott választási listák képviselőivel. Čedomir Jovanović, a Liberális Demokrata Párt és Nenad Čanak, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga vezetői éltek az államfő meghívásával és egyeztettek vele. FoNet-VUÈIÆ-KONSULTACIJE FoNet-JOVANOVIÆ-ÈANAK Mellettük a Szerbiai Demokrata Párt elnökével, Miloš Jovanovićtyal is tárgyalt az elnök. (kép: FoNet) fonet konzultaciok kormanyalakitas vucic milos jovanovic fonet konzultaciok kormanyalakitas vucic milos jovanovic 1 Miloš Jovanović, elnök, Szerbiai Demokrata Párt: „Nem támogatjuk Szerbia új kormányát, ebben nincs semmi különleges, függetlenül attól, hogy ki vezeti majd az országot. Itt nem az emberekről van szó, hogy ki vezeti az országot, hanem a politikáról van szó.”
kormányalakítás
Nenad Čanak
Čedomir Jovanović
konzultációk
Miloš Jovanović

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.