Ugrás a tartalomra

Kormányellenes tüntetések Montenegróban

2019.03.03
09:54
2024.03.19
08:34
Forrás
MTI
Több ezren tüntettek a montenegrói fővárosban Milo Đukanović államfő és a kormány ellen.

A tiltakozók negyedik hete követelik, hogy az állítólagos korrupciós ügyek és hivatali visszaélések miatt mondjon le az elnök, illetve hogy állítsanak fel szakértői kormányt. Milo tolvaj és Mondjon le! - ezeket a feliratokat lehetett leginkább látni a podgoricai tiltakozáson, amelyet civil aktivisták és újságírók szerveztek. Kijelentették, nem köthetők egyetlen párthoz sem, azért vonultak utcára, mert elegük lett az évtizedek óta tartó visszaélésekből, valamint Milo Đukanovićból, aki elnökként és miniszterelnökként majdnem harminc éve irányítja Montenegrót. Az ellenzéki politikusok távol maradtak a szombati sétától.

Montenegró
tüntetés

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.