Ugrás a tartalomra

A korrupció elleni küzdelem fokozását kéri Brüsszel Albániától

2023.03.16
16:06
2023.03.16
17:21
Forrás
Pannon RTV
Albánia haladást ért el az igazságszolgáltatás terén, viszont meg kell erősíteni a korrupció elleni küzdelmet - véli Brüsszel.

Az Európai Unió és Albánia ma tartotta Stabilizációs és Társulási Tanácsának találkozóját Tiranában. A találkozón az EU részéről Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője és Várhelyi Olivér uniós bővítési biztos vett részt, Albániát Edi Rama miniszterelnök képviselte.

Ez az első alkalom, hogy a tanács Albániában ülésezett. Kiemelték, az EU elkötelezett a Nyugat-Balkán eurointegrációja, valamint Albánia EU-csatlakozása mellett.

Albánia
Brüsszel
Edi Rama
Josep Borrell
Várhelyi Olivér
EU-integráció

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.