Ugrás a tartalomra
pixabay/bartek001

Koszovó: Átadta a jelöltek névsorát a Szerb Lista

2021-01-15
15:25
2021-01-15
15:34
Koszovóban február 14-én tartanak előrehozott választásokat, a helyi szerbeknek 10 garantált hely jut a prištinai parlamentben. Ezekért a helyekért folyik a küzdelem.

Átadta jelöltjeinek névsorát a prištinai Központi Választási Bizottságnak a Szerb Lista. A soron következő koszovói parlamenti választásokon a Szerb Lista 20 jelöltet állít, többségükben olyan politikusokat, akik a képviselőház előző összetételében is ott voltak. Goran Rakić, a Szerb Lista elnöke meggyőződésének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy jelöltjeik mind a tíz helyet ismét megszerzik.

Koszovó
Szerb Lista
jelöltek
választás

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.