Ugrás a tartalomra

A koszovói választások eredménye az egész régió szempontjából fontos

2019.10.07
18:34
Forrás
Közlemény
A koszovói választások eredménye az egész régió szempontjából fontos - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Vajdasági Szociáldemokrata Liga.

A párt elnöke, Nenad Čanak gratulált a koszovói lakosoknak a demokratikus választásokon való részvételhez. Fontos információnak nevezte azt, hogy az eddig kormányzó koszovói vezetés megbukott, és hosszú idő után olyanok kerülhetnek hatalomra, akik nem vettek részt háborúkban korábban. Reményét fejezte ki, hogy a koszovói választás eredménye pozitív hatással lesz az egész régió politikai folyamataira, továbbá hogy előrelépést eredményez majd a Belgrád-Pristina párbeszédben is.

Vajdasági Szociáldemokrata Liga
Nenad Čanak
választás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.