Ugrás a tartalomra
Vlada Srbije

Kovács Elvira az EU-integrációs bizottságok budvai konferenciáján

2022.11.08
20:59
Forrás
Tanjug
Kovács Elvira, a szerb köztársasági parlament Európai Integrációs Bizottságának elnöke részt vett az EU-integrációs bizottságok budvai konferenciáján.

A konferencia célja a tapasztalatcsere és a bevált gyakorlatok megosztása volt a nyugat-balkáni országgyűlési képviselők és parlamenti főtitkárok között, valamint A Nyugat-Balkán európai integrációja terén végzett parlamenti munka elemzése című jelentés bemutatása. A konferenciára meghívást kaptak az európai integrációs bizottság elnökei és alelnökei, valamint a nyugat-balkáni országok parlamenti főtitkárai.

Kovács Elvira
EU
európai integráció

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.