Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/archívum

Kovács Elvira az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

2022.01.24
14:19
2022.01.24
15:30
Forrás
Facebook
A posztot egy évig tölti be.

A VMSZ politikusa közösségi oldalán számolt be a hírről. Bejegyzésében azt írta, Szerbiának az EU-ba lépését megelőző időszakában az egyik kulcsfontosságú intézménynek számít az Európa Tanács, amely kiemelkedő szakértelemmel bír a kisebbségi jogok megvédésének terén.

A posztban Kovács Elvira úgy fogalmaz, a következő időszakban főbb feladatai közé tartozik majd a lojális és igazságos ülésvezetés, valamint a ET Parlamenti Közgyűlés elnökének helyettesítése.

Kovács Elvira
Európai Tanács
VMSZ
Európai Unió

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.