Ugrás a tartalomra
Facebook/Kovács Elvira

Kovács Elvira: Itt az ideje, hogy a Nyugat-Balkán EU-integrációs perspektívája megváltozzon

2023.09.18
21:38
Forrás
Facebook/Kovács Elvira
A VMSZ alelnöke az Európai Ügyekkel Foglalkozó Bizottságok Konferenciáján vesz részt.

Itt az ideje annak, hogy a Nyugat-Balkán EU-integrációs perspektívája megváltozzon, a „Godot-ra várás” politikájáról a kiszámíthatóság, a hitelesség, a bizalom és a támogatás politikájára - ezt Kovács Elvira mondta. A VMSZ alelnöke az Európai Ügyekkel Foglalkozó Bizottságok Konferenciáján vesz részt.

A politikus közösségi oldalán azt is közölte, felszólalásai során az ukrajnai nemzeti kisebbségek jogainak védelméről is beszélt. Ukrajna nemzetközi jogi kötelezettsége a nemzeti kisebbségek jogainak védelme. A nemzeti kisebbségek jogai emberi jogok, és Ukrajna európai törekvései miatt a vonatkozó nemzetközi szabályozások betartására kötelezhető - közölte Kovács Elvira.

Kovács Elvira

Most

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.