Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira: Konkrét lépésekre van szükség a születésösztönző stratégiában

2019.11.28
18:11
2019.11.28
20:28
Forrás
Pannon RTV
A szerb kormányfőt is kérdezte a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője a szerbiai képviselőházban.

Szerbiában 1,32 százalékkal több gyerek született az idén mint tavaly a januártól szeptemberig terjedő időszakban, a környező országokkal szemben ahol ez a mutató negatív tendenciát mutat - hangsúlyozta Ana Brnabić szerb kormányfő a mai Köztársasági Képviselőházi ülésén. Tette mindezt Kovács Elvira felszólalásra adott válaszaként. A VMSZ képviselője az édesanyák és a családok fontosságát hangsúlyozva a kormányintézkedések eredményeire kérdezett rá. Kovács Elvira kiemelte, a munkáltatók kilencven százaléka nem alkalmazza a csúsztatott munkaidőt vagy az otthonról végzett munkát arra hivatkozva, hogy ezt az alkalmazottak nem kérik.

Kovács Elvira, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője a Pannon RTV-nek nyilatkozott: „Azért kértem konkrét lépéseket, mert nem csak a pénzügyi támogatásról kell beszélni vagy az elméleti támogatásról, hanem valóban azokról a lépésekről, amelyek megkönnyítik a fiatal szülők mindennapjait.”

Kovács Elvira
születésösztönző
stratégia
VMSZ

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.