Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kovács Elvira: konstruktív egyeztetésre számítok az EP határozatáról

2021.04.27
18:31
2021.04.27
23:26
Forrás
Vajdasági RTV, B92
Szerdán mutatja be online az Európai Parlament Szerbiára vonatkozó határozatát Vladimir Bilčik, az EP jelentéstevője az Európai Bizottság 2019-es és 2020-as országjelentései alapján, a köztársasági parlament Eurointegrációs Bizottságának ülésén.

Kovács Elvira, a szerbiai köztársasági parlament Eurointegrációs Bizottságának elnöke kezdeményezte az egyeztetést, és konstruktív megbeszélésre számít a határozat kapcsán. A parlamenti bizottság ülésén mutatja be a jelentéstevő a határozatot, amelyen részt vesz többek között az EU szerbiai misszióvezetője, Sem Fabrizi is. Csak egyeztetés lesz, változtatni már nem lehet, mert az EP által elfogadott dokumentumról van szó - hangsúlyozta Kovács Elvira.

Kovács Elvira
országjelentés
eurointegráció
VMSZ
Eurointegrációs Bizottság
Európai Parlament
határozat

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.
15:12, Frissítve: 15:18

Napelemek 2000 hektáron

Napelemek szerbiai telepítéséről tárgyalnak az UGT Renewables LLC amerikai céggel – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.