Ugrás a tartalomra
Facebook

Kovács Elvira marad a ET parlamenti közgyűlésének alelnöke

2023.01.23
13:36
2023.01.23
13:44
Forrás
Pannon RTV
Elkezdődött az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének idei első, téli ülésszaka Strasbourgban.

A testület új elnöke Tiny Kox holland képviselő lett, míg a parlamenti közgyűlés egyik alelnöki posztját továbbra is Kovács Elvira látja el. A Vajdasági Magyar Szövetség alelnöke és köztársasági parlamenti képviselője Facebook-bejegyzésben tudatta, hogy folytatja a munkát, és igyekszik meghálálni a bizalmat.

Az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének téli ülésszakának első részét január 23. és 27. között tartják, és a felmerülő témák között szerepel majd Belgrád és Priština közelmúltbeli feszültségeinek kérdése, Oroszország Ukrajna elleni agressziója, valamint a nők elleni erőszak megoldásainak lehetősége is.

Kovács Elvira
Európa Tanács

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.