Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira: a régió jövője az Unióban van

2023.05.31
16:30
2023.12.10
17:53
Forrás
Pannon RTV
Az Európai Unió és a Nyugat-Balkán közötti első, Szaloniki Csúcs még 2003. június 21-én volt megtartva - emlékeztetett a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Kovács Elvira.

A parlament integrációs bizottságának elnöke azt közölte, már azon az eseményen megállapítást nyert, hogy a régió jövője az unióban van. A VMSZ-es politikus ma az Európai Mozgalom által szervezett panelbeszélgetésen vett részt, amelyen Szerbia jövője volt a téma.

Többek között arról beszéltek a résztvevők, hogy közelebb vagy netán távolabb vagyunk-e az EU-tól, mi várható, mi maradt a kezdeti lelkesedésből, valamint mit tehet Szerbia és az EU a folyamat felgyorsítása érdekében.

Kovács Elvira
EU

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.