Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira: A VMSZ nem támogatja az oroszellenes szankciókat

2022.12.29
09:55
2022.12.29
10:03
Forrás
Pannon RTV
A VMSZ nem támogatja az oroszellenes szankciókat, mert nem oldanak meg semmit, és nem támogatja a fegyverszállítást sem, ugyanakkor a VMSZ elítéli az agressziót, kiáll Ukrajna területi integritása mellett – hangsúlyozta Kovács Elvira.

A Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti képviselője Facebook-bejegyzésében közölte, pártja a béke pártján áll, Szerbia érdekeit azonban nem szabad feláldozni. „Az ukrán-orosz konfliktusban a Vajdasági Magyar Szövetség Szerbia és ezzel együtt az ország polgárainak oldalán áll” – közölte a politikus, aki emlékeztetett arra is, hogy a Szerbiai Képviselőház Külügyi Bizottságának az ülését formális okokból elnapolták, de az ország hivatalos álláspontja nem változott, az ellenzéki bizottsági elnök pedig végérvényesen elfogadhatná a ház szabályait.

Kovács Elvira
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.