Ugrás a tartalomra

Kovács Zoltán: A magyar politikát egyre többen értik és elismerik

2018.10.12
09:59
2024.03.19
08:42
Forrás
MTI
A magyar kormányszóvivő Washingtonban járt, ahol kitért a demokrata párti törvényhozók Magyarországot bíráló levelére is, amelyet az amerikai választási kampány részének tekint.

A magyar politikát az Egyesült Államokban egyre többen értik és elismerik - mondta Kovács Zoltán. A magyar kormányszóvivő Washingtonban járt, ahol kitért a demokrata párti törvényhozók Magyarországot bíráló levelére is, amelyet az amerikai választási kampány részének tekint.

A kormányszóvivő több kutatóintézetnél, alapítványnál, kongresszusi intézménynél és médiumnál folytatott eszmecseréket. Egyre többen értik az Egyesült Államokban azt a munkát, amelyet a magyar kormányzat végez, az üldözött keresztényekkel kapcsolatos fellépést, a gazdasági eredményeinket, az illegális migráció kérdését. Egyre többen elismerik azt is, hogy a magyar kormány az elmúlt nyolc évben rendkívül következetesen képviselte az álláspontját – fogalmazott Kovács Zoltán a csütörtökön zárult négynapos látogatását összegezve.

Kovács Zoltán
Amerikai Egyesült Államok
Washington

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.